Certificari si Garantii

GREENLINE – Materialul Viitorului

În proiectarea şi producerea ferestrelor şi uşilor, specialiştii noştri au avut în vedere asigurarea celei mai rentabile calităţi în fiecare etapă de realizare. La preţurile accesibile pentru o calitate înaltă, specialiştii noştri au ajuns reducând costurile prin soluţii tehnologice de ultimă generaţie.

Grupul Profine este singurul mare producator de profile ce utilizeaza un stabilizator chimic bazat pe o formula Calciu-Zinc ca standard pentru profilele din plastic, reusind pe toata durata procesului de productie sa elimine Plumbul.

Dar GreenLine este mai mult decat un substitut. Produsele inovatoare nu sunt bune doar din punct de vedere ecologic, ele sunt mult mai rezistente la actiunile factorilor externi, isi pastreaza pentru mai mult timp aspectul lucios si au proprietati de izolare termica pe care noi le consideram superlative. Acestea duc la un consum mai mic de energie si astfel contribuie direct la protejarea mediului. Acesta este motivul pentru care Profine a adaptat intrega productie pentru sistemul GreenLine preluand in acelasi timp rolul de lider pe piata profilelor PVC cat si responsabilitatea fata de natura si oameni in sensul respectarii constante a principiilor sale.

 


Sticla Termopan

STICLA TERMOPAN

Vitrajul izolant măreşte performanţa termică a unei ferestre. Cel mai simplu vitraj izolant reduce cu peste 50% rata de transfer termic, prin comparaţie cu panoul de sticlă monolitic. In procesul de productie a usilor si ferestrelor din PVC, compania noastra folseste sticla furnizata de  Saint-Gobain si Guardian.

Sticla GUARDIAN 

Vitrajul Guardian ExtraClear Plus este fabricat prin utilizarea celor mai avansate tehnologii de executie a sticlei float. Modelul combina beneficiile tehnice si pe cele estetice, caracteristicile sale fiind net superioare cerintelor standardului EN 572-2. Folosirea in procesul de fabricatie a nisipului cu un continut metalic scazut garanteaza maximizarea claritatii acestui sortiment.

Principalele avantaje oferite de utilizarea sticlei ExtraClear Plus sunt:

 • grad ridicat de transparenta, care confera o vizibilitate sporita;
 • posibilitati nelimitate de tratare la cald (securizare) si laminare;
 • compatibilitate cu tehnologiile de emailare, tratare cu acid si decorare cu materiale ceramice;
 • proprietati fotospectrometrice optime.

Sticla SAINT-GOBAIN

Sticla SGG PLANITHERM 4S este o sticlă clară cu depuneri care asigură, în acelaşi timp, izolaţie termică sporită şi control solar. Astfel, te bucuri de temperatura perfectă şi lumina ideală indiferent de anotimp. Funcţia de confort iarnă-vară menţine o atmosferă plăcută tot timpul anului iar reflexivitatea conferă oricărui spaţiu un aspect elegant.

Principalele avantaje oferite de utilizarea sticlei Saint-Gobain sunt:

 • sporirea confortului
 • reducerea costurilor de racire pe timpul verii
 • economii semnificative pentru incalzire pe timpul iernii
 • temperatura ideala si protejarea mobilei

      


Premium Pack I

PREMIUM PACK BRUGMANN SALAMANDER

Pachetul Premium I are la baza profilul Burgmann Salamander. Ferestrele Brugmann sunt considerate mai bune pentru ca sunt construite din profil cu latime de 73 mm, cu 20% mai late decat ceea ce exista momentan pe piata romaneasca. Fiind mai late, maresc izolarea fonica cu pana la 5db ( urechea umana preia aproape cu pana la 50% mai putin zgomot).  Sistemul Brugmann pentru sisteme si usi, este o marca a Salamander Industrie-Producte Gmbh. Sistemul de profile cu 5 camere, cu o adancime constructiva de 73 mm, precum si 2 etansari, impiedica puntile termice si fac posibila astfel o reducere evidenta a costurilor la energie.

Profilele PVC Salamander sunt produse la un inalt nivel calitativ, iar tehnica de varf se imbina cu un design deosebit.

Pentru profilul Brugmann Salamander se foloseste feroneria ROTO NT. Sistemul oscilo-batant de calitate superioara Roto NT pentru profile din lemn si PVC, pentru cele mai diverse forme de ferestre, stabileste pretutindeni standarde ca lider de piata si tehnologie si indeplineste cele mai inalte cerinte de siguranta, confort in utilizare, durabilitate si design.

      


Premium Pack II

PREMIUM PACK TROCAL

Pachetul Premium Pack II are la baza profilul TROCAL INNOVA 70.  TROCAL INNONOVA 70, cea mai modernă gamă de profile de la TROCAL, satisface cele mai exigente cerinţe de izolare termică şi fonică. Acest lucru este posibil datorită caracteristicilor sale: 5 camere de izolare termică, 70 mm grosime, o armatură bine încastrată în profil şi este singurul profil cu garnitură coextrudată de culoare gri. În plus, rigiditatea este crescută şi datorită materialului folosit, PVC dur – 1,4 g/cmc şi a pereţilor interiori dispuşi în formă de aripă.

Este 100% ecologic, deoarece nu foloseşte plumbul (material toxic) ca stabilizator pentru profilele PVC, ci o formulă ecologică pe bază de calciu-zinc. Odată cu respectarea sănătăţii mediului, această formulă asigură o mult mai bună comportare în timp a ferestrei, pentru că asigură protecţie ridicată la acţiunea agenţilor mecanici şi chimici şi menţine un luciu de durată al suprafeţelor profilului.

Profilul Trocal Innova 70 se imbina perfect cu feroneria ROTO NT.

Durabilitate.
Adusă exclusiv din Germania și având o calitate superioară care se impune detașat în fața concurenței. Gama aleasa, ROTO – NT (New Technology), este astfel realizată încât să aibă o durabilitate de excepție.

Siguranta.
Cele șase puncte de închidere, inclusiv cele tip ciupercă, plasate pe toate cele patru laturi ale geamului, realizează o etanșeitatea și o închidere perfecte, precum și siguranță sporită. Mânerul SecuStik preîntâmpină intrarea hoților.

Performantă. 
Feroneria contribuie decisiv la închiderea perfectă a geamului și la asigurarea unei etanșeități de excepție. Aceasta permite și aerisirea parțială, prin ventilație cu acționare manuală. Mai mult mecanismul contra acționării greșite, împiedică deschiderea ferestrei în cele două moduri (oscilant, batant), în același timp și menține fereastra fixă în momentul apăsării mânerului de închidere, asigurând fiabilitatea ferestrei.

      


Middle Pack

MIDDLE PACK

Ferestrele KBE 70 mm sunt ferestre fabricate din profile PVC importate in Germania, folosite in majoritatea tarilor europene, fiind un profil care confera calitati deosebite de izolare termica si fonica.

Conditiile de fabricatie si controlul exigent al calitatii au permis realizarea unor ferestre durabile, usor de intretinut care prezinta siguranta in exploatare.

CARACTERISTICI FERESTRE KBE 70:

 • 70 mm grosime
 • profil 5 cameral
 • ecologic (nu contine plumb)
 • coeficient de transfer termic: K = 1.3 W/mpK
 • baghete de geam cu garnitura coextrudata
 • contine 2 garnituri (exterior-interior)

Avantajele folosirii profilului KBE 70 sunt numeroase, mai jos am enumerat doar o parte dintre acestea:

 • Profilele KBE sunt produse din PVC dur, material compatibil mediului inconjurator
 • intretinerea tamplariei KBE nu necesita substante chimice
 • tamplaria nu necesita vopsire
 • Raportul calitate, fiabilitate, pret, garanteaza o investitie perfecta
 • suprafata neteda si tratata antistatic a profilelor impiedica depunerea prafului si asigura o curatenie rapida si usoara
 • calitatea tamplariei se pastreaza si dupa decenii de utilizare, durata de viata a ferestrelor KBE® depasind 50 de ani
 • tamplaria dezafectata este reciclabila integral
 • protectia termica datorata celor 3 camere la AD 58mm sau 5 camere la AD 70mm ale profilelor va reduc cheltuielile cu incalzirea locuintei

Profilul KBE 70 se imbina foarte bine cu feroneria ROTO NT.  Toate componentele din sistemul modular ROTO NT se imbina perfect si se pot combina in diverse moduri pentru a putea indeplini cu flexibilitate cele mai diverse dorinte ale clientilor. Chiar si versiunea de baza a feroneriei dispune de un inalt grad de siguranta mecanica si confort si se optimizeaza individual cu un numar mic de elemente, usor de prelucrat.

         


Low Cost Pack

LOW COST PACK

Pachetul Low Cost are la baza sistemul DECCO 60, care indeplineste toate cerintele ferestrelor moderne din material plastic, avand in acelasi timp un pret atractiv.

Printre caracteristicile acestui tip de profil PVC se numara:

Se utilizeaza pentru constructiile cu solicitari medii in ceea ce priveste izolarea termica si designul. Avantajele folosirii profilului DECCO 60 pot fi:

Pentru profilul DECCO 60 se foloseste de obicei feronerie TGP.